top of page

IRODA

A CZP-Architects Kft.-t 2017-ben alapítottuk, az ország legnívósabb építész műtermeiben, Kossuth- és Ybl-díjas építészek kezei között töltött kemény, de inspiratív évek, valamint számtalan közös tervezési feladat elvégzése után.

Az építészetnek azon irányvonalat kívánjuk képviselni, melyben a funkció tökéletessége van előtérbe állítva a hozzá tartozó kortárs építészeti jellemvonások használatával.

Nem kívánjuk az éppen aktuális trend oltárán feláldozni az épületnek azt a minőségét, mely évtizedekre meghatározza a település szövetébe ágyazott megjelenését.

Ezen irányvonalak alapján munkáinkat úgy alkotjuk meg, hogy a Megrendelő elvárásainak, valamint a kortárs építészet irányvonalának is képesek legyünk megfelelni.

SZOLGÁLTATÁSOK

ÉPÍTÉSZET: családi- és társasházak, középületek, irodaházak, sportlétesítmények, ipari csarnokok tervezése, műemléki jellegű épületek átalakítása a koncepcióterv alkotástól a kiviteli tervezésig, a teljes generál tervezés lebonyolításával együtt;

BELSŐÉPÍTÉSZET: irodák, lakásások belső tereinek megalkotása, meglévő ingatlanok belsőépítészeti megfogalmazása a koncepcióterv fázistól a kiviteli tervek elkészítéséig;

VÁROSTERVEZÉS: városrendezési koncepció tervek, víziók készítése, az alátámasztó igazoló munkarészekkel együtt;

MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁS: műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés, tervezői művezetés;

LÁTVÁNYTERVEZÉS: fotó-realisztikus látványtervek készítése;

bottom of page